Holstinmäen autohuolto

Rahoitus

innovoice-maksupalvelu

Maksa joustavammin Innovoice-laskulla ja osamaksulla!

Laskulla ja osamaksulla saat joustavuutta jokapäiväisten hankintojen maksamiseen! Maksaessasi osamaksulla voit itse päättää sinulle sopivan maksuerän.

Maksamalla osamaksulla saat joustoa jokapäiväisten hankintojesi maksamiseen aina 5000 euroon asti. Saat aina vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa ja voit itse päättää sinulle sopivan maksuajan. Osamaksun laskut toimitetaan sinulle kerran kuukaudessa kotiin postitse tai sähköpostitse.

Osamaksu tehdään myyjäliikkeessä asioidessasi tai voit myös pyytämällä saada osamaksun etukäteen sähköisesti hyväksyttäväksi. Sinun tarvitsee vain hyväksyä kauppa ja maksutapa niin saat valintasi mukaan tekstiviestitse tai sähköpostitse linkin verkkoportaalin, jossa pääset hyväksymään osamaksun tiliehdot. Huomaathan, että tiliehtojen hyväksynnän yhteydessä sinun pitää tunnistautua esim. verkkopankkitunnuksilla. Kun olet hyväksynyt osamaksun tiliehdot siirtyvät ostoksesi osamaksutilille.

Resurs Bank -logo

Maksa myöhemmin – omaan tahtiisi

Käyttäessäsi Autofit Huoltotiliä saat ostoksille 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon.

Hae helposti

Hae tiliä lähettämällä tekstiviesti AUTOFIT maksutta numeroon 18 311. Voit hakea tiliä myös suoraan liikkeessä.

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Osoitteesta resursbank.fi löydät lisätietoja palveluistamme sekä ehdoista ja laskusta.

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme 09 622 4308.