Holstinmäen autohuolto

Autonrenkaat ja rengastyöt

Uudet kesärenkaat alle!

Rengastarjous!

205/55R16 91V Triangle ReliaXTouring TE307
Alle asennettuna 249€!
Myös muita kokoja.

Meiltä autoosi talvi- ja kesärenkaat kaikilta merkeiltä sekä renkaiden kausisäilytyspalvelu

Valikoimastamme löytyy kaikki merkit ja mallit: mm. Hankook, Michelin, Nokian, Goodyear, Triangle, Kumho ja Sailun.

Rengaspalvelusta löytyy renkaat kelille kuin kelille

Suomen vuodenaikojen vaihtelu vaatii auton renkailta paljon. Kesän vesisateet, talven lumipyryt sekä pakkaset vaikuttavat auton ajettavuuteen. Myös Suomen tieolosuhteet tuovat omat haasteensa kitkan ja pitävyyden kannalta: urat, erilaiset pinnoitemateriaalit ja tietyypit asettavat omat vaatimuksensa.

Rengasvalinnoilla lisäät turvallisuutta sekä ajomukavuutta. Hyvät renkaat ovat halpa henkivakuutus – sijoittamalla laadukkaisiin renkaisiin varmistat turvallisen ja stressittömän autoilun. Kauttamme löytyy kattava valikoima renkaita useassa eri hintaluokassa.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään sopivan rengasvaihtoehdon juuri sinun autoosi.

Talvirenkaat

Nastarenkaat

Nastarenkaat ovat pohjoisen talven ajo-olosuhteissa lyömätön vaihtoehto. Nastat pureutuvat jäiseen tiehen ja pito on erittäin hyvä. Ne tarjoavat hyvän pidon ohjatessa, kiihdytettäessä ja jarruttaessa.

Kitkarenkaat

Kitkarenkaat ovat talvirenkaat ilman nastoja. Niiden pito on hyvä talvikelillä, mutta jäisellä tiellä pito on pienempi kuin nastarenkailla. Kitkarenkaat ovat oiva valinta, kun talviajo rajoittuu kaupunkiympäristöön, jossa tien pinta on hoidettu. Kitkarenkaat ovat myös hiljaisemmat, kuin nastarenkaat.

Kesärenkaat

Suomen kesäkeleissä renkaiden ominaisuudet punnitaan, hyvät kesärenkaat ovat turvallisuustekijä ja lisäävät ajomukavuutta. Pito, ohjattavuus sekä jarrutusmatka riippuu rengasvalinnasta ja usein renkailla on vaikutusta myös polttoaineen kulutukseen. Suomen tieolosuhteissa ja vaihtelevassa kesäsäässä kannattaa panostaa kunnon renkaisiin, jossa on myös kulutuskestävyyttä.
winter_icept_evo_3 -renkaat

Myös teräs- ja alumiinivanteet:

mm. BBS, Vossen, R-series, Rial, GMP, Brock, Spath, Alutec, Arcasting, Stance, Vertini, Oxigin, ST, KW.

Katso lisää vanteista:
www.rautamo.fi
www.alcar.fi

Rengashotelli – varaa kausisäilytys kauttamme

Kun haluat päästä helpolla, varaa kauttamme renkaanvaihto sekä kausisäilytys. Me vaihdamme autoosi renkaat, huolehdimme ne varmaan säilytykseen ja kauden päättyessä vaihdetaan seuraavan kauden renkaat.

Kausisäilytys rengashotellissa on meillä edullista ja voit luottaa, että renkaasi ovat hyvässä tallessa. Me myös tarkastamme renkaat jokaisen kausivaihdon yhteydessä, jotta renkaasi ovat aina kauden vaatimassa kunnossa.

Palveleva rengashuolto palveluksessasi. Tervetuloa Holstinmäen Autohuoltoon!

Triangle IcelynX TI501-talvirenkaat